Liten lampa, STORT ljus!

Att ha en ficklampa tillgänglig är aldrig fel speciellt denna tiden på året. Tyvärr innebär det oftast att ficklampan ändå tar plats och inget man tar med sig i fickan när man ger sig ut på promenad.

Dagens lampor med helt ny teknik har en betydligt större ljusstyrka men på mindre yta än tidigare. Det är den nya typen av LED lampor som banar väg för nya kompakta ficklampor som trots sin lilla storlek levererar stort resultat.

En av dessa lampor är Olight S1 som med måtten 21×61 mm kvalar in som en av de mindre ficklamporna på marknaden. Ljusstyrkan är enorm vilket syns i de testbilder som butiken ValoStore visar nedan.

comparision

s1vsrodvit

Ljusstrålen från den lilla lampan räcker hela 110 meter vilket är fascinerande bra med tanke på att den ryms i vilken ficka som helst utan att ta upp allt för mycket plats. Smarta fästen och låg vikt (30gram) gör att den kan fästa t.e.x på kepsskärmen som en arbetslampa eller med hjälp av det starka magnetfästet kan placeras vart som helst på metallytor.

olight_s1_1_400px

Lampan är också inkapslad och klassad enligt IPX-8-standard vilket innebär att du kan tappa den i vatten upp till 2 meter utan att det påverkar lampan.

Gissa om den står högt på önskelistan.  🙂

Finns bl.a. att köpa här VALOSTORE därifrån jag lånat lite bilder.

Info finns även här på deras hemsida: OLIGHT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s