Windows 10 – Pröva gratis!

354617510

I en data värld som mer och mer övergår till mobiltelefoner och surfplattor kämpar Microsoft vidare med sina operativsystem. Från att ha nått enorma framgångar med Windows 7 så dippade man rejält med Windows 8 och misslyckades helt med att få användarna på stationära datorer att tänka om och anpassa sig mer efter den allt mer populära surfplattans användningssätt.

Under nästa år lanseras lanseras ett nytt Operativ system från Microsoft. Man har bestämt sig för att hoppa över en siffra och istället för att logiskt sett lansera Windows 9 så går man direkt till Windows 10.

Man har helt enkelt behållit många av fördelarna från WIndows 7 bl.a. startmenyn men också integrerat den stabilitet och säkerhet som finns i Windows 8 och kombinerat detta så att både startmeny och de små apprutorna från Windows 8 samsas på samma skrivbord. Påminner väldigt mycket om de gadgets som fanns i Vista där olika ”rutor” innehåller information t.e.x  om de senaste mejlen eller olika statusuppdatering från olika sociala medierna. Virtuellt skrivbord, smart operativsystem som känner av om man använder surfplatta eller mus och tangentbord och anpassar skrivbordet efter detta, bättre sökfunktioner m.m. är några av de nya finesserna. Är man nyfiken och vill testa Windows 10 så finns möjlighet att ladda ner en Beta version och testa den fram tills dess lansering sker.

Klicka här om du vill pröva nya Windows 10!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s