Daft Punk – Doin’ It Right x 3

dp

Daft Punk släppte för ett antal veckor sedan ett nytt album kallat Random Access Memory. Det första på många år. Intressant grupp som jobbar med elektronisk musik, dock med ett visst ”mänskligt”  influerat drag av Chic’s discosound på senaste skivan. Oftast med elektroniska röster till sitt karaktäristiska sound. På låten Doin’ It Right från senaste skivan har de däremot gästspel av Panda Bear. Här blandas elektroniska röster och rytmer med mänskliga röster som i de harmonier som läggs på i mina öron påminner väldigt mycket om Hollies (60-tals grupp) unika röststämmor.

Bra låt från ett intressant album. Intressant är det naturligtvis när man i dagens moderna värld oerhört snabbt kan göra egna covers på kända låtar, sprida det blixtsnabbt på internet och förhoppningsvis bli känd.

Här är 2 bra exempel på covers av Daft Punks låt Doin’ It Right. Första videon ett bra exempel på att bara fantasin sätter gränserna. Med hjälp av en projektor och vit bakgrund kan man skapa en fascinerande video. Missa inte informationen på slutet.

Ett annat exempel som nästan är raka motsatsen men en avskalad låt med enkel video men fortfarande riktigt intressant och kanske en tjej som får skivkontrakt i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s