Äntligen koll på olika mobilabonnemang!

Comparific

Här finns en smart möjlighet att verkligen få fram vilket mobil abonnemang som passar mig bäst. Ladda ner appen från COMPARIFIC i din mobiltelefon (finns än så länge bara till Android). Programmet går sedan in och läser av statistik i hur du använder din telefon och jämför det sedan med ett antal olika mobiltelefon operatörer. Borta är alla dessa osäkra prognoser där man får uppskatta antalet sms och hur många minuter du pratar. Här får man svart på vitt på vilken leverantör som passar bäst. Appen kostar ingenting att använda.

Annonser

2 reaktioner på ”Äntligen koll på olika mobilabonnemang!

  1. laddat ner denna app..enligt den så har jag idag den helt klart dyraste alternativet…den tycker idag att jag ska byta till comvic……nog är det dyrt men vem skullejag då ha råd att
    ringa–ingen jag känner har comvic

    • Jo man får naturligtvis ta det som ett riktmärke för att få grepp om hur mycket man betalar för sitt abonnemang, tror inte den kan ta hänsyn till vilka du ringer och den operatör du får fram via appen är inte ett konkret facit utan en fingervisning om alternativ till nuvarande kontrakt. Om du provar om ett tag igen kan det komma andra förslag eftersom operatörerna hela tiden ser över sina alternativ. I ditt fall så spelar även täckning in så appen i sig passar väl bäst för de som bor i storstadsregionerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s