Utbud av streamade filmer och serier.

Senaste tiden har streamade alternativ för att se tv direkt i din dator/surfplatta/mobil/mediaspelare ploppat upp som svampar ur marken. Marknaden är relativt ny och många ser potential att tjäna pengar. Fördelen här för oss konsumenter är att det blir en priskonkurrens vilket naturligtvis påverkar priset till vår fördel. Många erbjuder idag en prova på månad vilket är vettigt eftersom vi alla har olika förutsättningar för dataöverföring i form av hastigheter, data kapacitet + att man gärna vill få en känsla av om just den leverantörens utbud passar mig och min familj. En del vill se mer serier än filmer och hos andra är det tvärtom. Möjligheterna idag att se serier och dokumentärer är stort tack vare Play tjänster som de olika kanalerna har lagt upp. Däremot ligger de oftast ute under begränsad tid alt att man måste köpa ett abonnemang för att se vissa delar av utbudet.

Vilket som är bäst avgör du som tittare. En kombination av utbud, pris och tillgänglighet är det som avgör vilka av alla dessa tjänster som kommer att finnas kvar inom några år.

Här är länkar till några av de alternativ som finns just nu för oss serie eller filmtokiga runtom i landet :

Voddler

VODDLER

FILMNET

comoyo

COMOYO

NETFLIX

Magine

MAGINE

HBO

HBO NORDIC

VIAPLAY

HEADWEB

Film2home

FILM2HOME

Lovefilm

LOVEFILM

Här kommer också någon länk på gratis sajter + en del länkar som lagligt sett befinner sig i en gråzon för de som lägger ut filmerna däremot inte olagligt att titta på. Man behöver ibland lägga upp konton för att se på materialet, undvik dock att lämna ut uppgifter på kontokort och dylikt när ni registrerar er.

STREAMTVGUIDE

SWEFILMER

HEEPO

PLAYINGMOVIE

ALLUC

Guide till olika ställen där du hittar streamade serier och filmer:

OVGUIDE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s