Iphone 5 närmar sig.

Två år sedan man skaffade Iphone 3gs och nu närmar sig avtalet sitt slut och likaså misstänker jag att telefonen gör. Har trots en del tapp i golv klarat sig bra, inga spräckta skärmar eller trasiga knappar.

Däremot börjat batteritid att kortas ner betänkligt och den behöver laddas rätt ofta. En del klagar på att det hörs dåligt när jag pratar i telefon och om det inte beror på dålig mottagning så kan det troligen vara effekten av nåt av de senare tappen i golvet. Den har också svårt med mottagning på många ställen och tappar ibland helt kontakt och måste startas om innan den kopplar upp igen och wi-fi kunde förstås vara bättre mottagning på.

Och precis när man sitter där och funderar på om det är dags att byta så börjar ryktena surra om att det närmar sig en lansering från Apple och den nya Iphone 5. Vilken tillfällighet…

Apple har dock lyckats hålla locket på angående den nya modellen och det är mest spekulationer som härjar ute på nätet. Man tror att den nya modellen kan få större skärm men blir mindre i storlek.

Kan ni tyska så finns det en länk här : Appdated

Andra spekulationer hittar man här : Iphone 5

Det som däremot är bekräftat är att Apple kommer att hållas en presskonferens den 7 oktober, däremot är det inte sagt vad som skall lanseras då men en inte alltför överdriven gissning lutar väl åt att det kommer att ha någonting med Iphone 5 att göra.

Deutsche Telekom har också gått ut med att man kan sätta upp sig på en lista hos dem för att få vara först när telefonen lanseras vilket också är ett tecken på att det inte är långt borta innan någonting händer.

Julafton kommer tidigt i år.

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s