Ny Xtreamer !

Nej har inte kommit till skott på den nyligt lanserade Xtreamer Ultra, en mediaspelare med inbyggd dator något som skulle passa perfekt i vårat hem.

Under tiden jag funderat på denna så har nya lanseringar dykt upp och plötsligt så börjar jag vela mellan Xtreamer Ultra och Prodigy.

Designmässigt så är den nya Prodigy riktig snygg, rikligt med kontakter på baksidan. Här finns allt du behöver usb 2.0, Usb 3.0, Hdmi 1.4, koaxial, optical m.m. Med en uppgraderad processor som möjliggör 3d, inbyggd webläsare, Grooveshark åtkomst, stöd för de nyaste ljudformaten, stöd för 3TB hårddiskar och en mängd smarta extrafunktioner gör att den blir väldigt intressant som ett alternativ till Ultra. Priset till en början hamnar på 1995:- vid köp via nätet i Sverige vilket också är en fördel jämfört med Ultra (3795:-). Kommer att släppas i början av september och då med den nya firmwaren 3.0 som tydligen skall vara ett rejält lyft från tidigare gui. Blir till att fundera lite till på vad som skall pryda vardagsrummet…

Läs mer om Prodigy här !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s