I Ipadens fotspår…

Har inte bestämt mig ännu för vad jag egentligen ska tycka om Ipaden. Ny innovativ, smidig, snygg, ful, saknar lagringsfunktioner, liten, ja det står och väger än hit och än dit. Under tiden som jag funderar verkar fler och fler tillverkare haka på trenden med små bärbara plattor. Här kommer några nyheter som verkar intressanta och tillför en hel del till denna kategori.

Samsung är på väg att släppa PC 7 serien som består av en platta med stöd för touch men under plattan sitter ett tangentbord som man kan dra fram vid behov, i princip en 2 i 1 lösning där plattan med ett enkelt tryck glider isär och förvandlas till en liten bärbar pc.

Samsung

 

 

Här ett annat exempel från Lenovo. En pad som använder sig utav Androids operativsystem men när den dockas ihop med sin andra enhet förvandlas den till en bärbar dator som använder sig av Windows 7 operativsystem. Intressant och här kan man verkligen prata om 2 olika produkter i samma skal.

Lenovo

 

Sedan finns ju naturligtvis direkta utmanare till Apples Ipad i form av bl.a. Blackberry Playbook som tydligen skall vara en värdig utmanare i detta segment.

Blackberry

 

 

Annonser

En reaktion på ”I Ipadens fotspår…

  1. Kanon Thomas!!

    Är detta din egna blogg??
    Du är grym på att skriva, berätta!!
    I så fall addar jag denna på alla mina datorer direkt!

    //Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s