Kul julklapp eller varning ?

Fick häromdagen veta att det tydligen finns en stor marknad utav Iphone kopior att köpa. Blev naturligtvis nyfiken på vad det var för nåt och kollade upp. Finns tydligen ett antal ”kopior” utav Iphone som säljs för en spottstyver, från 600-700 kr och uppåt. Priset kan vara lockande när man får något som ser ut att kosta mycket mer men en liten varning är på sin plats att man kan inte förvänta sig att få samma kvalité och funktion som i en riktig Iphone utan vad man får är i princip en väldig enkel telefon med normala funktioner.

Har här plockat fram ett exempel på en Iphone 4 mest beroende på att jag själv äger en 3GS. Visst sneglar man på den nya fina men den kostar på tok för mycket för min budget idag. Och då börjar tankarna naturligtvis att vandra till dessa alternativ, tror dock att man mest lurar sig själv om man tror att den överhuvudtaget är i närheten av den riktiga. Åtminstone om man ska tro den recension som jag länkat till här. Intressant att se hur kopian fungerar, många gånger ser man ju olika slags kopior och funderar på hur bra de egentligen är, skönt att slippa upptäcka alla skillnader själv hemma ifall man hade funderat på att köpa en.

Finns naturligtvis kopior på flesta märken men som sagt ordet ”kopia” betyder i det här sammanhanget verkligen bara kopia. Men som leksak till ungarna kan den nog vara helt ok.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s